Puerto Rico

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Puerto Rico

Nekretnina na prodaju u Puerto Ricu

Puerto Rico je otok Kariba i neintegrirani teritorij Sjedinjenih Američkih Država, s krajolikom planina i slapova te tropskom šumom El Yunque. U San Juanu, glavnom gradu i glavnom gradu, područje Green Island poznato je po hotelima, barovima na plaži i kockarnicama. Stara okruga San Juan karakteriziraju šarene kolonijalne građevine, El Morro i La Fortaleza, dvije impozantne i drevne tvrđave.

Puerto Rico se nalazi na sjeveroistočnom dijelu Karipskog mora između Dominikanske Republike i Djevičanskih otoka.

Poznat kao biser Kariba ili otok čarolije, za vrijeme vašeg boravka u Portoriku, ovaj prekrasni otok će vam puno ponuditi prije svega ako ste zainteresirani za prodaju nekretnina u Puerto Ricu. Međutim, ako odlučimo ostati duže na otoku, moramo imati sve potrebne informacije. Ako idete živjeti tamo i trebate nekretninu za prodaju u Puerto Ricu, ovaj članak će riješiti sve Vaše sumnje.

Jedna od prednosti koje živi i traži nekretninu za prodaju u Portoriku je da se lako možete preseliti u Sjedinjene Države, jer stanovnici ove zemlje ne trebaju vizu za ulazak u Sjedinjene Države. Osim toga, američki dolar se koristi kao valuta, tako da inflacija ne utječe na njeno gospodarstvo kao u ostatku Amerike.

Međutim, Puerto Rico, kao pridružena država, gotovo ovisi o odlukama koje ona donosi u Sjedinjenim Državama, kao rezultat toga da građani mogu samo glasovati na lokalnim izborima, kao i da radnička prava ne ispunjavaju nužne uvjete, budući da su zakoni u sile u Sjedinjenim Državama ne primjenjuju se na otok.

Ako želite kupiti nekretninu za prodaju u Puerto Ricu, morate znati da je život u Puerto Ricu općenito jeftiniji u usporedbi s drugim zemljama svijeta. Proračun troškova varira ovisno o području u kojem boravite i načinu na koji odlučite usvojiti.

Što se tiče hrane, cijene su vrlo povoljne ovisno o tome gdje se odlučite kupovati, budući da postoje privatni supermarketi gdje su cijene veće, ali ako to košta manje, možete pronaći popularna tržišta gdje se sve nalazi po povoljnijoj cijeni.

Najbolja područja za boravište i tražite nekretninu za prodaju u Puerto Ricu su:

San Juan je glavni grad zemlje, glavna luka i mjesto s najvišim turističkim indeksom, poznatim kao grad ploča.

Bayamón: je mali grad posvećen chicharronu i kaubojima.

Ponce koji se nalazi u središtu sela, to je veličanstveni grad suhe klime i vegetacije i oskudnih tokova.

Carolina: poznata kao zemlja divova.

Mayagüez je zapadni sultan čistih voda poznat po svojim mango usjevima.

Moglo bi biti zanimljiva mjesta gdje se traže nekretnine za prodaju u Puerto Ricu.

  •  
    Premještanje u Puerto Rico: sve što trebate znati!

       Ljubav na prvi pogled može biti naslov ovog našeg uvodnika, jer je nacija koju ćemo danas analizirati za vas i za vas, doista jedinstvena i divna. Govorimo o otoku Puerto Rico. Ova otočna država dio je SAD-a kao teritorij koji nije ugrađen, a nalazi se upravo u sjeveroistočnom dijelu Karipskog ...

Karta, kretanje cijena i statistike

Povezano Nekretnine

Cod. 32477

Prodaja Ostalo (Komercijalno), Puerto Rico, Caguas, Caguas, 00725, caguas, Porto Rico

7.53HRK
Prodaja
Ostalo (Komercijalno)

25 m²
Pozdrav, molim vas da ne brkati moja poruka malo izravna. To je samo da sam španjolski, ali je financijska institucija u inozemstvu, točnije u Francus...
Cod. 5845

Prodaja 3 sobe, Puerto Rico, Caguas, Caguas, Paseo Degetau, Calle Degetau

948,872.03HRK
Prodaja
3 sobe

387 m²
Prekrasan stan za prodaju u Caguas općini, 25 minuta od San Juan.3rd katu (penthouse) ispred plivanja pool.Very privatnog i peaceful.Resort kao način ...
UNAVAILABLE
Karta, kretanje cijena i statistike
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB